De maand december is weer aangebroken en dat betekend terugkijken en vooruitkijken. In deze onzekere en rare corona tijden is het meer dan ooit van belang dat je als werkgever of ondernemer een goede verbinding blijft houden met personeel en klanten. Hoe kan dat beter dan met een persoonlijke boodschap. Een kaart en een kerstpakket is leuk maar een persoonlijke videoboodschap is natuurlijk veel mooier.
Waterweg Media heeft in dit kader het ideale ‘cadeau’ door dit van A tot Z voor u te regelen.

Wij komen op locatie en zetten een mooie setting neer waarna u of meerdere werknemers een mooie boodschap kunnen geven. Na afloop monteren wij deze boodschappen tot 1 geheel in uw persoonlijke huisstijl en de video boodschap is via uw intranet of de sociale media kanalen te gebruiken.

Dit kan al vanaf 149,- euro!

Neem contact op met 0640160266 voor de mogelijkheden